Εγκαίνια Γηπέδου Ακαδημιών στον Ίλιον με σφοδρά παράπονα κυβερνητικών στελεχών

0
1182

Γήπεδο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου απέκτησε ο Δήμος Ιλίου μετά τα εγκαίνια που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017.
Το γήπεδο πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την κάλυψη των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών, διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας, που χρηματοδοτήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προϋπολογισμού 291.411€ και θα εξυπηρετεί περισσότερα από 1.000 παιδιά των Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν ώστε το Γήπεδο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου να γίνει πραγματικότητα, σημειώνοντας:

«Καταβάλλουμε μια διαρκή και καθημερινή προσπάθεια για την αναβάθμιση και τη συντήρηση των Αθλητικών μας υποδομών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εναλλακτικές διεξόδους στα παιδιά, στους νέους, αλλά και σε όλες τις ηλικίες, για το λόγο αυτό διευρύνουμε διαρκώς τα αθλητικά μας προγράμματα. Σε αυτήν την προσπάθεια συμβάλλουν οι Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης μας, με τους οποίους έχουμε μια άριστη συνεργασία, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το εξαιρετικό τους έργο, γιατί όλοι μαζί προάγουμε τον Αθλητισμό και δημιουργούμε μια σπουδαία παρακαταθήκη για την πόλη μας.»

Μετά το τέλος της τελετής των εγκαινίων ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος τίμησε τον Πάνο Παναγιωτόπουλο πρώην Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού και τον Γιάννη Ανδριανό Βουλευτή και πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου, καθώς επίσης, τον Αθλητικό Όμιλο ΙΑΣΩΝ για το fair-play σε αγώνα, ενέργεια που επιβραβεύτηκε, επίσης, από την Ε.Π.Σ.Α. και την Ε.Π.Ο.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ιλίου, Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων του Δήμου, καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Την ίδια στιγμή όμως κυβερνητικά στελέχη εξέφρασαν την έντονη δυσφορία τους για το γεγονός ότι ο Δήμαρχος δεν είχε καλέσει στελέχη της κυβέρνησης στα εγκαίνια.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μιλάει για απρέπεια από την πλευρά του Δήμου, κατηγορώντας τον για έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής δεοντολογίας, διότι τα εγκαίνια προσκλήθηκε να τελέσει η αντιπολίτευση.

Ο κ. Ιούλιος Συναδινός, αφήνει αιχμές και κατά του κ. Γιάννη Ανδριανού.


αλλά και κατά του κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τον δήμαρχο κατηγορώντας τον ότι “επέλεξε να καλέσει στα εγκαίνια στελέχη της αντιπολίτευσης τα οποία δεν έκαναν τίποτα για την αποπεράτωση του έργου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here