Με μεγάλη επιτυχία το Αριστερό Σχήμα Ιλίου έδωσε τη θέση του στο Ασυμβίβαστο Ίλιον

0
843

Δελτίο Τύπου

Η κοπή πίτας και η παρουσίαση του νέου ονόματος μας, το  Σάββατο  18 Μαρτίου 2017 στο καλλιτεχνικό καφενείο του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη, πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο χώρο  με  πλεόνασμα αγάπης και αλληλοεκτίμησης, με την παρουσία όλων εκείνων που τα 15 χρόνια ύπαρξης της παράταξης, μας έχουν δείξει την έμπρακτη στήριξη τους.

Από τις εργάτριες της SEX FORM, τους συμπολίτες μας που συνοδοιπορήσαμε στις πρωτοβουλίες για τα χαράτσια και για τους πλειστηριασμούς,  ως και όλους εκείνους που δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε των αγώνα της αποκαθήλωσης των κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Μια βραδιά που σηματοδοτεί τον αέρα ανανέωσης που πνέει στην δημοτική μας κίνηση με άξονα την μετονομασία της σε Ασυμβίβαστο Ίλιον.

Στη χθεσινή παρουσίαση του νέου ονόματος παραβρέθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής Νέας Φιλαδέλφειας και Χαλανδρίου, οι πρώην Δήμαρχοι Καματερού Κατσαρός Βασίλης και Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Δέσποινα Κουτσούμπα και εκπρόσωποι των Δημοτικών Κινήσεων «Φυσάει Κόντρα» της Αγ. Παρασκευής και «Μια πόλη Ανάποδα» της Ν. Σμύρνης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here