Χαϊδάρι: Δημοτικό Σχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

0
952

Η Δ/νση Νεολαίας, Αθλητισμού & Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους κατοίκους της πόλης μας ότι την Κυριακή 12 Μάρτη, θα ξεκινήσει το «Δημοτικό Σχολικό τουρνουά Ποδοσφαίρου», μια πρωτοβουλία του Δήμου Χαϊδαρίου, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης την προηγούμενη χρονιά, αρχίζει να καθιερώνεται ως θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Η υλοποίηση και αυτής της διοργάνωσης, που αποτελεί μέρος του προγράμματος δράσης της Δ/νσης Νεολαίας, Αθλητισμού & Πολιτιστικών Υπηρεσιών που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, στοχεύει στην υγιή ανάπτυξη και ολόπλευρη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της πόλης μας.

Για την συμμετοχή στο Τουρνουά κάθε σχολείο οφείλει να συγκροτήσει 25 μελή (το ανώτερο) αντιπροσωπευτική ομάδα μαθητών (και μαθητριών εάν το επιθυμούν) η όποια θα συνοδεύεται από εκπρόσωπο του σχολείου (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής ή Εκπαιδευτικό ή μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων).

Οι αγώνες του Τουρνουά θα διεξάγονται Κυριακές πρωί στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ». Ο τρόπος (σύστημα) διεξαγωγής των αγώνων θα σας γνωστοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας συμμετοχής των σχολείων.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου θα καλύψει την μετακίνηση των παιδιών από και προς το γήπεδο διεξαγωγής, ενώ σε όλους τους αγώνες θα υπάρχει η απαραίτητη υγειονομική κάλυψη.
Σε όλα τα σχολεία θα απονεμηθούν έπαθλα (κύπελλα και μετάλλιο στους αγωνιζόμενους των 4 σχολείων που θα συμμετέχουν στους ημιτελικούς και αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά).
Ευελπιστώντας ότι στη προσπάθεια μας αυτή, με την οποία επιδιώκεται η επίτευξη σειράς παιδαγωγικών στόχων (τόσο γνωστικών όσο και συναισθηματικών, σωματικών και ψυχοκινητικών) θα σταθούν όλοι οι φορείς αρωγοί, αναμένουμε την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής των σχολείων, την στήριξη και συνεργασία, για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση το τμήμα Αθλητισμού είναι στη διάθεση σας, προσδοκώντας στην συνέχιση της μέχρι και σήμερα καλής συνεργασίας μας.

Καλή επιτυχία και κυρίως, καλή διασκέδαση σε όλες τις ομάδες!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here