Δήμαρχος Πετρούπολης: Να γίνει η Πετρούπολη Κερατέα

0
2022

Κατηγορηματικά αντίθετος με την δημιουργία νέας Χωματερής στο λατομείο Μουσαμά, ήταν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, στην συνέντευξη τύπου που έδωσε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, σε τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης.

Ο Βαγγέλης Σίμος αναφέρθηκε στις ευθύνες της περιφέρειας και της κυβέρνησης και ανήγγειλε πρωτοβουλίες που θα πάρει ο Δήμος Πετρούπολης το επόμενο διάστημα, τόσο για την Χωματερή στην Φυλή όσο για την δημουργία Χωματερής στο Λατομείο Μουσαμά.

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, στις 7μμ, στην κεντρική πλατεία Πετρούπολης, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωση των πολιτών της Πετρούπολης.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν κινητοποιήσεις σε περιφέρεια και υπουργείο.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης κάλεσε τον Πετρουπολιώτικο λαό, ανεξαρτήτως του τι ψήφισε στις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες, να συμπαραταχθεί γύρω από τα αιτήματα του δήμου ώστε να αλλάξει η μελέτη για την Χωματερή στο λατομείο Μουσαμά και να κλείσει η Χωματερή στη Φυλή.

Τόνισε την ανάγκη συμπόρευσης με άλλες δημοτικές παρατάξεις που έχουν παρόμοια αιτήματα (κλείσιμο Χωματερής) ενώ έκανε σφοδρή επίθεση σε όσους από τα Δυτικά προάστια υπερασπίζονται την λειτουργία της Χωματερής κατηγορώντας τους ότι έχουν οικονομικά συμφέροντα από την λειτουργία τους.

Αναφέρθηκε τέλος στην εμπειρία που έχει ο λαός της Δυτικής Αθήνας, σε κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος και της ίδιας του της ζωης, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για “νέα Κερατέα” στην περίπτωση που υπάρξει επιμονή από τους αρμόδιους φορείς για την δημιουργία νέας Χωματερής στο λατομείο Μουσαμά.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here