Η παράταξη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2017

0
1150

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η μεγάλη οικογένεια της παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ» την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, μαζί με φίλους, συμμάχους και συνοδοιπόρους της, οι οποίοι έδωσαν ένα ηχηρό «παρών» κατακλύζοντας την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Ιλίου.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος αναφέρθηκε στη συνέπεια και στη συνέχεια του έργου της παράταξης, η οποία έχει αποδείξει ότι κάνει πράξη τις υποσχέσεις της, μιλάει με έργα και με μια ικανή ομάδα Δημοτικών Συμβούλων και συνεργατών, χαράσσει μια ανεξίτηλη πορεία στην ιστορία της πόλης.

Αναφερόμενος στα προγράμματα και τις δομές που λειτουργούν στον Δήμο Ιλίου, σημείωσε το ουσιαστικό έργο που επιτελείται στον τομέα της Κοινωνικής μέριμνας, καταβάλλοντας «μια αδιάκοπη προσπάθεια, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας, ενισχύοντας και διευρύνοντας διαρκώς την ομπρέλα προστασίας για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας».

Δεν παράλειψε να αναφερθεί στο συνολικό έργο της Διοίκησης και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου παρά τις περικοπές και μειώσεις, σε πόρους και προσωπικό, που έχει υποστεί και την ρευστή οικονομική πραγματικότητα, ο Δήμος Ιλίου διαρκώς αυξάνει τις παροχές του, διευρύνει το Κοινωνικό του Δίκτυο και διαθέτει, διαχρονικά, ένα ισχυρό ταμειακό υπόλοιπο, αποτέλεσμα της συνετής διαχείρισης και στον Οικονομικό Τομέα.

Κλείνοντας, ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος απέστειλε μήνυμα ενότητας και συμμετοχής υπογραμμίζοντας:

«Με επίκεντρο τον άνθρωπο, είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες και προτάσεις, πιστοί στο διάλογο, στη δημοκρατία και στη συμμετοχικότητα. Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον πολίτη με την ίδια αφοσίωση και με αμείωτη την καθημερινή μας προσπάθεια, θα υλοποιούμε το έργο για το οποίο μας επιλέξατε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε και σας κοιτάζουμε στα μάτια με ειλικρίνεια και σεβασμό.»

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως
κ. Αθηναγόρας, ο οποίος εξήρε το έργο που παράγεται στον Δήμο Ιλίου, σημειώνοντας, παράλληλα, τη στενή και άριστη συνεργασία του Δήμου με τη Μητρόπολη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Απόστολος Κακλαμάνης, ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, ο πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας Γιώργος Κατριβάνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Κώστας Καράμπελας, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού Ζήσης Πότσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αιγάλεω Ηλίας Μάνδρος, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Βασίλειος Γιαννακάκος, ο Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Κωνσταντίνος Σιάχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου, ο Διοικητής του Α.Τ. Ιλίου Παναγιώτης Συρμαλής, Πρόεδροι και Μέλη Φορέων, Συλλόγων και Σωματείων, Πρόεδροι και Μέλη των Κ.Α.Π.Η. Ιλίου, ο εκδότης της εφημερίδας «Γορτυνία» Κώστας Καλύβας, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. και πλήθος κόσμου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here