Λαϊκό Φροντιστήριο από τον Δήμο Πετρούπολης

0
786

Η Λαϊκή Επιτροπή Πετρούπολης συνεχίζει για 5η χρονιά τη λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου, με την στήριξη του Δήμου.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η παροχή δωρεάν μαθημάτων στους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου, αφού η πολύχρονη ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική έχει υποβαθμίσει τον τομέα της Παιδείας και ταυτόχρονα έχει καταδικάσει τις λαϊκές οικογένειες να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα δυσβάσταχτα έξοδα των φροντιστηρίων.
Σε αυτές τις συνθήκες, επιβάλλεται όχι μόνο η συνέχιση του Λαϊκού Φροντιστηρίου αλλά και η ενίσχυσή του στις δομές και στη λειτουργία του, αφού στηρίζεται εξ ολοκλήρου στις αρχές και τις αξίες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Στα πλαίσια αυτά, καλούμε τα παιδιά των ανέργων και των χαμηλόμισθων να γραφτούν στο Λαϊκό Φροντιστήριο το επόμενο διάστημα.
Επίσης, απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς να υποστηρίξουν και φέτος αυτή την πρωτοβουλία, με επιδίωξη να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των μαθητών.
Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη, 28/09 μέχρι την Τρίτη, 03/10 και ώρες 19:00 – 21:00, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Κ. Βάρναλη 33. Ενδέχεται, λόγω μεγάλης προσέλευσης, να δοθεί παράταση για τις εγγραφές. Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε στα τηλ: 693.68.10.411 – 694.88.87.770, 697.00.24.755 & 695.19.01.817
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τη διεκδίκηση και απαιτεί:

Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν παιδεία, με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Για ένα σχολείο που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών, που να μορφώνει πραγματικά και ολόπλευρα όλα τα παιδιά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here