Νέοι χιπ χοπ καλλιτέχνες μας παρουσιάζουν live ένα καινούριο μουσικό label

0
1206

Υπάρχουν πολλοί, δραστήριοι και δημιουργικοί καλλιτέχνες στα δυτικά της Αθήνας. Οι Infinik, VoxPopuli και A.Ex. είναι παιδιά που μένουν Πετρούπολη, Περιστέρι και Αγίους Ανάργυρους αντίστοιχα. Οι γείτονές μας αυτοί ασχολούνται με το hip hop. Συμμετέχουν σε ένα μουσικό label, μαζί με τους Out of Mindcore και Dalee από την ανατολική πλευρά της πόλης, το οποίο εδώ και λίγα χρόνια έχει στήσει κάποια από τα πιο δυνατά party στην Αθήνα. Με στόχο πάντα να περνάει ο κόσμος όμορφα και να διασκεδάζει σε διαφορετικά πλαίσια από τα συνηθισμένα.

Το όνομα του label είναι Radical Breaks και πρόσφατα κυκλοφόρησε την πρώτη μουσική δουλειά από τους καλλιτέχνες που το απαρτίζουν με τίτλο «The Rad1cal». Για να μας παρουσιάσουν την δουλειά τους οι #radicals , όπως αυτοαποκαλούνται, μας καλούνε στο White Rabbit ,Σολωμού 10-Στουρνάρη11 στα Εξάρχεια, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017.

Παρακάτω ακολουθεί το δελτίο τύπου του live:

Η νέα εποχή Radical Breaks ήρθε για να μείνει!

Μετά τα Radical parties, ώρα για τα Radical releases!

Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 παρουσιάζουμε το πρώτο μουσικό release της κοοπερατίβας, το EP “the Rad1cal”, με ένα LIVE γεμάτο ενέργεια.

Όπως είναι φυσικό Radical Breaks χωρίς party δεν γίνεται. Μετά το live θα χτυπήσουμε δυνατά με την γνωστή radical breaks αισθητική, μέχρι το πρωί!

Rap Live: Infinik | A.Ex. | Seroto9

Live Pads Session: VoxPopuli | Dalee Beats

On Decks: Dj Nostatoh

After Party Special Guest: Stiko

Στο κέντρο της Αθήνας, στα Εξάρχεια, στο The White Rabbit.

Damage: 5E+wine/beer

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/231053993969532/

Tον δίσκο των Radical Breaks μπορείτε να τον ακούσετε στο youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=dsDy6CpdvIM

https://www.facebook.com/radicalbreaksproject/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here