Diana Posters
Χάρτης   

Κοινοποιήστε στα Social Media
Στοιχεία Επικοινωνίας
Βρείτε μας στα Social Media
Πληροφορίες

Η Εταιρεία Diana Posters ιδρύθηκε το 1973 στην Καλλιθέα σαν εισαγωγική εταιρεία στη σχεδόν ανύπαρκτη τότε αγορά των αφισών. Εντελώς πρωτοποριακά τότε για τα ελληνικά δεδομένα, λανσάρισε με μεγάλη επιτυχία την αφίσα σαν ένα ιδιαίτερο αλλά και σύγχρονο μέσο διακόσμησης.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων  και η άριστη ποιότητά, η συνεχής  παρουσία και συμμετοχή της εταιρείας σε διεθνείς και παγκόσμιες εκθέσεις, η μακροχρόνια εμπειρία, οι πρωτότυπες ιδέες και οι πρωτοποριακές προτάσεις των μελών της, της εξασφαλίζουν την πολυετή συνεργασία με τους καλύτερους οίκους στο εξωτερικό.

Αυτό καθιέρωσε την Diana posters σαν αποκλειστικό διανομέα για Ελλάδα και Κύπρο των 3 εταιρειών που έχουν τα δικαιώματα παραγωγής posters για όλη την Ευρώπη.

Σχεδόν 40 χρόνια μετά, έχοντας περάσει η εταιρεία στη 2η γενιά μετόχων και έχοντας εμπλουτίσει την γκάμα προϊόντων της με ό,τι πιο επίκαιρο υπάρχει στην ευρωπαϊκή αλλά και διεθνή αγορά, συνεχίζει επάξια το σκοπό της. Να πρωτοπορεί και να κρατάει τη δική της μοναδική ταυτότητα στην αγορά.

Όλοι οι παραπάνω παράγοντες αλλά και η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση και η φιλική διάθεση προς τους πελάτες μας, την καθιστούν ως τη μοναδική και αποκλειστική εταιρεία στο χώρο της.

Eξαιτίας των επίκαιρων, νεανικών  και  licensed προϊόντων της έχει αποκτήσει πολλά κανάλια διανομής, όπως είναι βιβλιοπωλεία, dvd clubs, καταστήματα μουσικής και τεχνολογίας, παιχνιδιών, πολυκαταστήματα κ.α.

Oι βασικές σειρές των προϊόντων μας, που αφορούν τις υπηρεσίες σας είναι κυρίως ό,τι σχετίζεται με διακόσμηση χώρου όπως αφίσες, stickers και funky είδη όπως κονκάρδες, μπρελόκ, τατουάζ. Επίσης, διαθέτουμε και μια σειρά από σχολικά τσαντάκια και κασετίνες, καθώς και μουσικά μαξιλαράκια, photo albums και ευχετήριες κάρτες. Όλα διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και σε πολύ μεγάλη γκάμα σχεδίων.

 

 
Επικοινωνήστε με την επιχείρησή μας
Αποστολή


Παρόμοιες Εγγραφές
ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ
Diana Posters