ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ
Χάρτης   

Κοινοποιήστε στα Social Media
Στοιχεία Επικοινωνίας
Βρείτε μας στα Social Media
Πληροφορίες

Η εταιρία ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ είναι η συνέχεια της επιχείρησης ΑΡΑΠΟΣ Ι. ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΣΙΑ ΕΕ που από το 1981 παράγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά, προϊόντα υψηλών προδιαγραφών όπως Αλουμινόχαρτο, Μεμβράνη Τροφίμων και Αντικολλητικό Χαρτί Ψησίματος.

Το 1992 η εταιρία μας επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην παραγωγή χαρτικών ειδών tissue επαγγελματικής και οικιακής χρήσης όπως: Χαρτοπετσέτες, Χαρτομάντιλα, Χαρτίa Υγείας, Χαρτιά Κουζίνας, Είδη Καθαρισμού κ.α.

Και από το 1994, ασχολείται επίσης με την εισαγωγή, συσκευασία και εμπορία, Σκευών Αλουμινίου Μιας Χρήσης και Πλαστικών Σκευών Pet.

Τα προϊόντα της εταιρίας μας κυκλοφορούν στην αγορά με τις εμπορικές ονομασίες Primo foil, Venus foil, Allu forms, Evita, Vanda, Family, Sunny, Μιld Soft, Tifany, Roseta, Nova.

Η εταιρία μας παράγει και διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα με την συνεργασία αντιπροσώπων και ειδικών συνεργατών. Όλες οι Πρώτες Ύλες που χρησιμοποιούνται, είναι εφοδιασμένες με πιστοποιητικά καταλληλότητας για χρήση σε τρόφιμα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της Ε.Ε.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 8πμ – 4μμ

Youtube, Linkedin

 
Επικοινωνήστε με την επιχείρησή μας
Αποστολή


Παρόμοιες Εγγραφές
ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ
Diana Posters